Zijn jullie als kerk ook al aan het nadenken over een goede invulling van de 40-dagentijd? En verlang je ernaar om dit als gemeente samen te doen, ook al is dat misschien alweer op afstand en corona-proof? Dan hebben wij een mooie oplossing! Voor de komende 40-dagentijd is een 40-dagenproject beschikbaar bestaande uit een kerkenpakket met materialen en de podcastserie ’40 dagen hier en nu’. Dit initiatief van Kerkpunt (via voormalig Steunpunt Liturgie) en de organisaties achter ‘40 dagen hier en nu’ heeft geresulteerd in een prachtig samenhangend totaalpakket!

Maak er een gemeente-project van!

Je kunt als gemeente kosteloos gebruikmaken van de podcastserie en het Bijbelleesrooster.*

Wil je meer? Maak er dan een compleet gemeente-project van met ons kerkenpakket! Dit kerkenpakket bestaat uit:

  • Bijbelleesrooster
  • Inspiratie- en ideeënboekje
  • Handreiking voor voorgangers, predikers en liturgiecommissies
  • Vespers voor de Stille Week
  • Materiaal voor mensen met een verstandelijke beperking (i.s.m. dit Koningskind)
  • Voor kinderen verwijzen we naar het materiaal van Kind op Zondag (het thema is in overleg met hen gekozen en beide projecten zijn inhoudelijk op elkaar afgestemd).

De kosten van het kerkenpakket zijn 75 euro per pakket per kerk. De vespers voor de stille week zijn los te bestellen voor €17,50. Promotiematerialen voor zowel de postcastserie en het Bijbelleesrooster als het volledige pakket zijn gratis beschikbaar.

* Maakt jullie kerk gebruik van de Scipio-app? Dan is meedoen dit jaar extra makkelijk dankzij onze samenwerking met Scipio!