Jongeren ontwikkelen hun ideeën over hun plek in de samenleving aan de hand van de veranderingen die gaande zijn op dit moment. Om de jeugd te blijven bereiken, zullen wij mee moeten bewegen. Daarom stellen wij elk jaar de Jeugdtrends vast die wij waarnemen op het gebied van maatschappij, relaties en geloof. We kijken vooruit welke kansen deze trends ons bieden om contact te maken en te houden met jongeren. Hiermee hopen wij iedereen die met jonge mensen optrekt te inspireren voor het nieuwe jaar.

Jeugdtrends 2022

‘Echte verbinding in tijden van crisis’ is de boodschap van de Jeugdtrends 2022. Met de Jeugdtrends schetsen we wat er speelt in het leven van jongeren en willen we hoop, inspiratie en handvatten bieden aan iedereen die met jongeren optrekt. Je kunt de Jeugdtrends 2022 downloaden via de knop hieronder.

Webinar

Op 18 januari hadden we een eerste webinar over de jeugdtrends. Vanwege grote belangstelling geven we op woensdag 26 januari om 20.00 uur een tweede webinar waarin we de Jeugdtrends 2022 presenteren en je hoop, inspiratie en handvatten willen bieden voor het nieuwe jaar. Ook is er ruimte voor interactie. Jolanda Otter (jeugdwerker) is de spreker van de avond en er is een panel aanwezig. Het panel bestaat uit Anko Oussoren, Petra Kiks (jeugdwerkadviseurs bij Kerkpunt) en Jenne Minnema (jeugdwerkadviseur bij CGJO). We sluiten af rond 21.30 uur.

Aanmelden

Voor het webinar kun je je via onderstaande link aanmelden. Voorafgaand aan het webinar ontvang je per e-mail een link waarop je aan het webinar kan deelnemen. Deelname is gratis. We zien je graag op 26 januari!

 

Wil je meer weten?
Neem contact op met Petra Kiks

petra.kiks@kerkpunt.nl +31639783614