Jongeren ontwikkelen hun ideeën over hun plek in de samenleving aan de hand van de veranderingen die gaande zijn op dit moment. Om de jeugd te blijven bereiken, zullen wij mee moeten bewegen. Daarom stellen wij elk jaar de Jeugdtrends vast die wij waarnemen op het gebied van maatschappij, relaties en geloof. We kijken vooruit welke kansen deze trends ons bieden om contact te maken en te houden met jongeren. Hiermee hopen wij iedereen die met jonge mensen optrekt te inspireren voor het nieuwe jaar.

Jeugdtrends 2022

‘Echte verbinding in tijden van crisis’ is de boodschap van de Jeugdtrends 2022. Met de Jeugdtrends schetsen we wat er speelt in het leven van jongeren en willen we hoop, inspiratie en handvatten bieden aan iedereen die met jongeren optrekt. Je kunt de Jeugdtrends 2022 downloaden via de knop hieronder.

Webinar

Op 18 januari en 26 januari hielden we een webinar waarin we de Jeugdtrends 2022 presenteerden. Het waren twee mooie avonden met veel opkomst, waarin we hoop, inspiratie en handvatten voor het nieuwe jaar deelden.

Jolanda Otter (jeugdwerker) was de spreker van de avond en er was een panel aanwezig. Het panel bestond uit Anko Oussoren, Petra Kiks (jeugdwerkadviseurs bij Kerkpunt) en Jenne Minnema (jeugdwerkadviseur bij CGJO).

Kon je er niet bij zijn, maar wil je het webinar nog terugkijken? Vraag dan de webinaropname aan door een mailtje te sturen naar Anko.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Anko Oussoren

anko.oussoren@kerkpunt.nl +31643754063