14 oktober organiseert Kerkpunt een Jeugdwerkersdag. Een dag die in het teken staat van ontmoeting en de jaarlijkse Jeugdtrends! Ben jij erbij?

De Jeugdwerkersdag is speciaal voor jeugdwerkers in de kerk. Ben jij jeugdwerker? Dan ben je van harte welkom op 14 oktober op de Jeugdwerkersdag!

Wat zijn de Jeugdtrends?

Ieder jaar zoeken wij samen met jeugdwerkers en organisaties die met jongeren werken naar de trends onder jongeren. Dit geven we door aan predikanten, jeugdouderlingen en jeugdleiders in kerken, zodat zij weten wat er speelt onder jongeren en ze daarbij aan kunnen haken.

Het thema van de Jeugdtrends 2021 was ‘Geef jongeren hoop’ en draaide om de effecten van de coronamaatregelen. Op 14 oktober gaan we brainstormen voor de Jeugdtrends 2022. Daarbij kunnen we jouw ervaringen en input goed gebruiken!

Programma

De Jeugdwerkersdag is op 14 oktober op de Evangelische Hogeschool Amersfoort (Drentsestraat 1). We beginnen om 12.30 met een gezamenlijke lunch. Hier is ruimte voor ontmoeting en gesprek met andere jeugdwerkers. Om 13.30 gaan we aan de slag met de Jeugdtrends en om 15.30 sluiten we af.

Aanmelding

Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch. Daarom horen we graag uiterlijk 10 oktober of je erbij bent.

Je kunt je aanmelding doorgeven aan Melanie met een mailtje via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Melanie of Petra.

Heb jij vragen over dit onderwerp?
Neem contact op met Petra Kiks

petra.kiks@kerkpunt.nl +31639783614

Heb jij vragen over dit onderwerp?
Neem contact op met Melanie Medendorp

melanie.medendorp@kerkpunt.nl +31611509724