De beperkingen rond corona lijken achter ons te liggen. Veel kerken maken zich klaar voor een frisse start, maar de afgelopen jaren roepen misschien ook vragen op. Waar staan we nu als kerk? Wat heeft de afgelopen periode ons geleerd? Wie zijn we misschien wel kwijt geraakt? Kunnen we weer terug naar het oude normaal? Willen we dat eigenlijk wel? Hoe kunnen we als gemeente samen verder en wat is daarbij ons fundament?

Samen op trektocht

Wij geloven dat het antwoord op deze en andere fundamentele vragen het beste gevonden kan worden door met elkaar de tijd te nemen voor ontmoeting, gesprek en oefening. In het gemeentetraject ‘Jezus’ liefde ontvangen en doorgeven’ vind je samen inspiratie om verder te gaan. We bieden bouwstenen om als gemeente met elkaar in gesprek te zijn over wat je drijft en waar je naar verlangt én hoe je dit concreet maakt. Uitgangspunt is dat iedereen – van jong tot oud – kan meedoen en dat je aan het eind van de trektocht wegen hebt gevonden om samen verder te gaan.

Wil je meer informatie over het traject? Download dan hieronder het informatiepakket of ga naar de pagina van de Trektocht.

Informatiepakket Trektocht met Efezebrief als gids