Door het plaatsen van een bestelling via de webwinkel geef je aan dat je de onderstaande voorwaarden accepteert.

Orderbevestiging en factuur

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je bestelnummer. Deze bevestiging betekent dat je bestelling door ons is ontvangen en dat we deze zo snel mogelijk gaan verwerken. In deze bevestigingsmail staat vermeld welke artikelen je hebt besteld. Ook vind je in deze mail het bijbehorende factuurbedrag inclusief de verzendkosten. Als we de bestelling naar je hebben opgestuurd, ontvang je daarvan ook een mailbericht, zodat je weet dat de producten naar je zijn opgestuurd. Deze mail dient tevens als factuur.

Prijzen en betaling

Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW. Verzendkosten worden apart op de factuur vermeld. Je kunt het totaalbedrag van deze factuur direct overschrijven naar bankrekening NL73 INGB 0007 4891 43 t.n.v. Toerustingscentrum. Daarbij dien je het bestelnummer te gebruiken als de betalingsreferentie. Je bestelling wordt wel alvast naar je opgestuurd. Dat doen we zo snel mogelijk. We vertrouwen er op dat je het factuurbedrag binnen 14 dagen naar ons overmaakt.

Verzending

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van de door jou bestelde producten. Deze berekening gaat volgens de gewichtstabel van TNT post. Bestellingen die niet door de brievenbus passen, worden verzonden als pakket. Kerkpunt draagt het risico van beschadiging en verlies tijdens het verzenden naar jou. Heb je de producten ontvangen, dan ligt het risico vanzelfsprekend bij jouzelf.

Retour zenden

Je hebt het recht het product binnen 7 werkdagen na aflevering te retourneren, zonder opgaaf van reden. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd wanneer het product in originele staat verkeert, de geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van retourzending zijn wel voor je eigen rekening. Neem eerst even contact op met Kerkpunt, voordat je besluit een product retour te zenden.

Vragen of klachten?

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je niet tevreden? Laat het ook dan even weten. In goed overleg komen we er vast en zeker uit!