‘Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen’ zijn waarschijnlijk Jezus’ laatste woorden op aarde (Matteüs 28:19), vlak voor Zijn hemelvaart. Daarmee krijgt deze mooie en
belangrijke opdracht extra diepgang: vertel het goede nieuws aan alle volken, ver weg én dichtbij. Na Jezus’ hemelvaart volgt Pinksteren: de geboorte van de wereldwijde kerk. Met de uitstorting van de Heilige Geest is de missionaire roeping van kerken de corebusiness voor kerken

Getuigenissen in onze PinksterPodcast

In ons werk voor het Missieloket horen we veel mooie getuigenissen van mensen die – geraakt door het evangelie – in beweging zijn gezet door de Heilige Geest. Daarvan hebben we er negen opgenomen voor onze PinksterPodcast. Stuk voor stuk levensechte verhalen die inspireren om ook zelf aan de slag te gaan. Onze PinksterPodcast is beschikbaar in de Scipio-app of in je favoriete podcast app (zoek op 40 dagen hier & nu).

Vanaf vrijdag 19 mei t/m zaterdag 27 mei worden de getuigenissen dagelijks gedeeld via de Scipio app van 40 dagen hier&nu. Daarnaast zijn de podcasts als mp3 bestanden te downloaden via www.missieloket.nl/pinksteren. Verder vind je hier in de week voor Hemelvaart gespreksmateriaal om in je huiskring aan de slag te gaan met onze PinksterPodcast.

Missionaire ondersteuning voor NGK kerken

Het Missieloket is een samenwerking van het MissieFonds, Verre Naasten en Kerkpunt. Samen bieden wij missionaire ondersteuning aan NGK kerken. Benieuwd wat we voor jouw gemeente kunnen betekenen? Neem contact met ons op.