We zoeken een nieuwe naam voor onze website Lerenindekerk.nl. We zijn druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe modules, er zijn nieuwe medewerkers bij betrokken… én er wordt gewerkt aan een nieuwe website! We bouwen aan een mooie omgeving waarin je al onze materialen sneller en eenvoudiger kunt vinden. Op deze nieuwe site zullen we ook e-learning aanbieden voor diakenen, ouderlingen, jeugdleiders en allerlei doelgroepen.

De huidige naam Leren in de kerk associëren veel mensen met kennisoverdracht en een rationele kijk op geloven. Terwijl wij juist alle generaties en allerlei soorten mensen willen aanspreken in hun eigen geloofstaal. Daarom zoeken we een nieuwe naam!

Win een jaar toegang tot alle materialen

Wil je meedenken over een aansprekende naam voor de nieuwe website? Doe dan mee aan de prijsvraag! De winnende naam krijgt een jaar lang gratis toegang tot de nieuwe website voor de hele gemeente. Daarnaast loten we onder alle inzendingen één iemand die voor zijn of haar gemeente een gratis toerustingsavond van Kerkpunt krijgt over een thema naar keuze!