Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari vond de jeugdleidersconferentie plaats in Ede. Zo’n 150 mensen waren daarbij live aanwezig. Het thema was Be Real. Hoofdspreker Evert Jan Ouweneel daagde deelnemers op vrijdagavond uit tot zeven profetische houdingen in een wereld die in brand staat. Je kunt deze bijdrage hieronder terugkijken.

Meer over de conferentie

Het thema van de conferentie was ‘Be Real’. Het ging over ‘echt-zijn’ in een tijd waarin geluk, presentatie en prestatie de norm lijken. Juist in zo’n tijd kan ‘zonde’ een bevrijdende boodschap zijn: falen, maar dan een laagje dieper. Hoofdspreker Evert Jan Ouweneel: “De wereld staat in brand, er is een opeenstapeling van allerlei crisissen. Niemand heeft een goede oplossing. Maar in een wereld die steeds complexer wordt, is een positieve houding steeds makkelijker.” Dat geeft ruimte voor, genade, hoop en perspectief. Ouweneel daagt ons uit tot zeven profetische houdingen in een tijd van crisis.

  • Jeugdleidersconferentie 2023 -Be Real

    Het thema van de conferentie is ‘Be Real’. Het gaat over ‘echt-zijn’ in een tijd waarin geluk, presentatie en prestatie de norm lijken.

    Lees meer