Zaterdag 10 september was het zover: de inspiratiedag in Spakenburg-Noord! Wij, als team van Kerkpunt, waren op deze dag aanwezig en verzorgden een aantal workshops over uiteenlopende onderwerpen. We kijken terug op een prachtige dag!

Goed-gesprek-prijsvraag

Chris van Zwol, predikant van de GKv Spakenburg-Noord, had een meegedaan aan onze Goed-gesprek-prijsvraag. Daarmee won de gemeente een dag begeleiding en toerusting verzorgd door het hele team van Kerkpunt. In overleg met de gemeente kwamen we tot een mooi programma voor een inspiratiedag. De inspiratiedag zou onderdeel zijn van het gemeenteweekend van de gemeente, dat als thema had ‘Elkaar van harte dienen’, en plaatsvond op 9, 10 en 11 september.

 

Inspiratiedag

Aansluitend bij de vragen en verlangens die in de gemeente leefden, kwamen we in overleg met de gemeente tot een mooi programma met verschillende workshops om de gemeente toe te rusten en verdieping te bieden over onderwerpen die voor hen belangrijk waren. Zo was er onder andere een workshop voor leiders in de kerk over prioriteiten stellen en voor diaken over het gesprek aangaan over geldproblemen. Ook waren er workshops over liturgie, missie en jeugd- en kinderwerk.

Mooie ontmoetingen

Tussen de workshops was er ruimte voor ontmoeting, gesprek, koffie met lekkers en een heerlijk verzorgde lunch. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en warmte waarmee we in Spakenburg-Noord werden ontvangen. Ook genoten we van de inzet en de openheid van de deelnemers tijdens de workshops. Een dag waar we met veel plezier op terugkijken!

Toerusting en begeleiding

Benieuwd wat Kerkpunt voor jou of jouw gemeente kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We begeleiden en adviseren gemeenten die een tijdje ondersteuning kunnen gebruiken op verschillende thema’s, bijvoorbeeld in jeugdwerk, leidinggeven, diaconaat, missie en conflicten in de gemeente. We denken graag met je mee en helpen je graag bij verdere oriëntatie.

Neem contact met ons via onze contactpagina, via info@kerkpunt.nl of rechtstreeks met één van onze medewerkers.

Wil je meer weten?
Neem contact op met ons

info@kerkpunt.nl 0384270480