Voor jou als jeugdwerker in de kerk organiseert Kerkpunt jaarlijks een conferentie. Op de jeugdleidersconferentie word je toegerust zodat je zelf groeit als volgeling van Jezus en je God meer en meer betrekt op je dagelijks leven. Het is dé plek waar jij de trends uit de jeugdcultuur leert kennen.

Je ontmoet andere jeugdwerkers en gaat samen aan het werk rondom een actueel thema. We geven je tools om dit thema te verwerken met de jongeren waar jij mee werkt. Tijdens de conferentie zijn er workshops en lezingen en is er volop tijd voor gebed, zingen en het uitwisselen van ervaringen. De JLC wordt aan het begin van het kalenderjaar georganiseerd.

Save the date: JLC 2025

Hier vind je meer informatie over de komende editie:

 • Jeugdleidersconferentie 2025

  In 2025 organiseren we opnieuw een jeugdleidersconferentie. Deze vindt plaats op 24 en 25 januari. Noteer de datum alvast in je agenda!

  Lees meer

Op de hoogte blijven

We houden je graag op de hoogte van de aankomende Jeugdleidersconferentie. Geef hieronder je mail adres even door en dan sturen we je een bericht zodra er meer bekend is over het thema en programma van de komende JLC.

Eerdere edities

Benieuwd naar de conferenties van voorgaande jaren? Je vind deze hieronder.

 • Jeugdleidersconferentie 2024

  In 2024 organiseerden we een jeugdleidersconferentie met als thema 'Verlangen naar vrijheid?!'.

  Lees meer
 • Jeugdleidersconferentie 2023

  Evert Jan Ouweneel sprak over echt opgroeien in een wereld die in brand staat en nodigde uit tot zeven profetische houdingen in een perfect storm.

  Lees meer