Wat hebben jullie als gemeente allemaal in huis? Dat ontdek je met Nieuw Kerkelijk Peil. Vraag gemeenteleden wat zij de kracht van jullie gemeente vinden of waar zij naar verlangen. Met het Nieuw Kerkelijk Peil denk je na over de toekomst van de gemeente – niet vanuit tekort, maar vanuit wat jullie in huis hebben. Wil je weten waar je als gemeente staat? Meedoen kan door het deelname formulier in te vullen.

Tot en met de zomer werken we aan de verbetering van het systeem, de vragenlijsten en de profielen. Wil je ook gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden die dat biedt? Dan adviseren we je om jullie deelname te plannen in september of oktober 2024. Doe je na de zomer mee? Laat het ons wel vast weten!

Neem contact met ons op

Wat kost Nieuw Kerkelijk Peil?

Bij aanmelding betaal je een vast bedrag van €350 per gemeente. Daarnaast wordt er €3 per formulier in rekening gebracht. We maken een onderscheid tussen papieren en online formulieren: Je betaalt per besteld papieren formulier en per ingevuld online formulier. De kosten van de formulieren worden achteraf apart gefactureerd.