In Jeugd vind je interviews, achtergronden en praktische tips voor iedereen die met jeugd werkt. Jeugd is een kwartaal magazine van Kerkpunt CGJO en wordt gestuurd naar voorgangers in CGK-en samenwerkingsgemeenten, jeugdouderlingen, jeugdleiders en donateurs van de  CGJO.

Over Jeugd

Het magazine Jeugd verschijnt 4 x per jaar en geeft jeugdwerkers in met name CGK en NGK-kerken inspiratie en motivatie. In het jeugdwerk zijn veel vrijwilligers actief. Daarnaast bezinnen jeugdraden en kerkraden zich met regelmaat op beleid en visie. Wij, vanuit Kerkpunt ondersteunen hen graag. Daarom bieden we in het magazine een palet aan van artikelen: beschouwend, theoretisch en praktisch.

De afwisseling van interviews, essays, columns en praktijkvoorbeelden geeft jeugdwerkers inspiratie en tools om inhoudelijk en concreet aan de slag te gaan in de eigen geloofsgemeenschap.

Archief Jeugd uitgaves

Klik op de afbeelding om de pdf van het nummer te downloaden.

maart 2024

november 2023

augustus 2023

Abonnement op Jeugd

Ook Jeugd ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande knop. Je ontvangt het magazine gratis, maar een minimum jaardonatie van 25 euro stellen wij uiteraard zeer op prijs, ter dekking van de onkosten. Giften zijn welkom op NL 82INGB 0005 5200 75 t.n.v. stichting steunfonds CGJO.